Mer om vårt företag

Om oss

Vi sköter din redovisning i Stockholm

Hos Nordens redovisning får du alltid en dedikerad redovisningskonsult som ger dig personlig service i kombination med smarta tekniska lösningar. På så sätt behöver du inte välja mellan en digital tjänst och personlig kontakt; hos oss får du båda delarna. I vår löpande tjänst får du inte bara rätt redovisning inför momsrapport, arbetsgivardeklaration eller inkomstdeklaration till Skatteverket i god tid utan även en kunnig redovisningskonsult att bolla svara frågor gällande din rörelse. Oavsett hur just du ser ut som entreprenör är vi säkra på att ha en lösning för dig. Självklart helt digitalt, med flexibla system som passar just dig och med hög kvalité i våra redovisningstjänster och schyssta villkor.

01

Kostnadsfritt möte

Vi startar alltid ett uppdrag med ett kostnadsfritt möte, där vi går igenom förutsättningarna för samarbetet. Nordens Redovisningsbyrå AB ger även möjlighet att välja mellan det internet baserade bokföringssystemet Fortnox eller vårt huvudsystem från Visma SPCS.

02

Löpande rapport

Vi har som rutin att alltid, efter färdigställt månadsbokslut, leverera rapporter till Er. Vi håller gärna rapportgenomgångar med Er för att Ni ska förstå siffrorna. Självklart sköter vi även redovisningen av moms, skatter och arbetsgivaravgifter till Skatteverket.

03

Årsredovisning

Vid årets slut gör vi ett årsbokslut, årsredovisning (AB), bokslutsrapport (istället för revisionsberättelse om man valt att inte ha revisor i bolaget), kassaflödesanalys och vi finns även med vid revisionen (AB) för att den ska gå så smidigt som möjligt.

Genom att använda våra tjänster får du alltid tid att utveckla ditt företag. Skatteregler, lönehantering och redovisning tar mycket tid, speciellt om du inte är van till detta.

Vårt team

Vårt Kontor

Play Video